Bli medlem
Min side

Minikurs i økonomi

Hverdagsøkonomi: Mandag 7. desember 2020 klokka 18:00
Et lite minikurs som handler om hvordan du kan få pengene til å strekke lengst mulig. Her får du tips og råd fra Arman Vestad som selv har vært en stor økonomisk rotekopp, men som har kommet seg ut av det og har de siste 15 årene jobbet som gjeldsrådgiver i NAV.

Pandemien påvirker alle sider av samfunnet og mange som før var i sikre jobber, står plutselig på bar bakke. Om du i tillegg sliter med hverdagsmestring grunnet sykdom, funksjonsnedsettelse eller andre plager, er du kanskje enda mer sårbar. Er det stadig vekk tomt på konto lenge før neste lønning står for tur? Sparekonto har du kanskje ikke opprettet engang? Webinaret med økonomirådgiver Arman Vestad kan hjelpe deg i gang. Det skal faktisk ikke så mange grep til, før hverdagsøkonomien kan bli bedre.

Webinaret er gratis.

Klikk på denne lenken for å delta: https://aqfoavbb.mnm.as/l/1126920/0

Gjeldshåndtering:  Torsdag 10. desember 2020 klokka 18:00

Eks-kriminell, tidligere rusmisbruker og straffedømt med over to millioner i gjeld klarte å snu skuta. Dette burde være stikkord for en som vet hvordan det føles å ha nådd stupet. Nåværende foredragsholder og entreprenør Arman Vestad, med mange års erfaring som økonomirådgiver i NAV, gir deg en innføring i nettopp hvordan en slik snuoperasjon skal finne sted.

Minikurset er gratis.

Klikk på denne lenken for å delta:
https://aqfoavbb.mnm.as/l/1126921/0