Bli medlem
Min side

TRAIN ME

Er du mellom 25 – 66 år med stort engasjement for personer med ADHD?

Vi søker deg som vil bli kursleder for ”Coach me”- et kurs for voksne med ADHD

Kurset Train me er basert på Coach me som ble arrangert av ADHD Norge i 2014-2016. Coach me er et psykoedukativt kurs hvor voksne med ADHD lærer om diagnosen, det å leve med og mestre hverdagslivets utfordringer på en bedre måte. Nå ønsker vi å utdanne flere kursledere som kan benytte de samme metodene og har laget en kursmanual som man vil få opplæring i. Målet vil være at flere voksne med ADHD, uavhengig av bosted, skal få tilbud om kurset Coach me.

Du er gjerne pedagog, lærer, privat kliniker, psykolog, coach eller annet med hyppig kontakt med voksne som har ADHD og har gode kunnskaper om ADHD. Det er også viktig at du kan norsk og engelsk. Kurset vil være i gruppe med 5-7 andre. Det er satt av 4 helgesamlinger med 60 timer undervisning med lærer og ca. 140 timer selvstudie spredd over 6 måneder. Etter dette vil deltagerne få mentorsamtaler og veiledning av kursleder når det holdes kurs i egen kommune.

Kan dette interessere deg? Send en e-post til Merk e-posten med emnet

«Interesse Train me kurs» og skriv navn, adresse, e-post og telefonnummer, innen 8. desember 2019.
Deretter vil vi sende deg et søknadsskjema som skal fylles ut.

Kursleder Marie Enback er ADHD Coach med 10 års erfaring med ADHD Coaching i gruppe og individuelt i Sverige og Norge. Hun produserer studiemateriell, holder kurs og foredrag i Europa og er en populær foredragsholder. Se www.adhdcoaching.se.

Kurs for 2020 arrangeres i Bergen
24-26. januar, 6-8. mars, 8-10. mai og 5-7. juni.
Reise og overnatting dekkes av prosjektmidler. Egenandel kr 3000.

Annonse «TRAIN ME»